Per offrirti il miglior servizio possibile questo sito utilizza cookies. Continuando la navigazione nel sito autorizzi l'uso dei cookies. Ok
IT   EN   NE

Contact

Messaggio inviato con successo!
Grazie per averci contattato.

Map

Het Makelaars kantoor Intermed bevind zich in de stad Fano (Pesaro-Urbino) Regio Marche, een schitterende en gastvrije omgeving en de moeite waard om te ontdekken.
Ons kantoor kunt u vinden in Via Montevecchio 56, in het oude centrum van Fano, makkelijk berijkbaar vanaf Piazza XX Settembre waar de beroemde „Fontana della Fortuna“ staat (zie foto van het plein).


Hoe kunt u er komen:

MET DE AUTO
Als men uit het noorden komt, is Fano makkelijk bereikbaar via de A14 vanaf Bologna richting Ancona rijden, dat is ongeveer zo’n 150 km, dan de afslag Fano nemen en de borden centrum volgen.
PER VLIEGTUIG
De K.L.M. en Alitalia vliegen direkt op Bologna maar u kunt ook op Milaan of Rome vliegen en dan intern vliegen op Ancona, of direkt vliegen op Ancona met Lufthansa. (waarschijnlijk komen er binnen kort direkte vluchten op Ancona vanuit Nederland !!) via de snel weg de A14 richting Bolgona komt u na 45 km bij de afslag Fano.
MET DE TREIN
Vlak bij het centrum van Fano bevind zich het trein station, vandaar uit gaan er treinen naar alle steden in Italie (natuurlijk is het nodig om af en toe over te stappen) vanuit Brussel vertrekt er ook een auto trein die in de zomer maanden tot en met Bologna gaat.